Džiovinimas - patikimiausias natūralus konservavimo būdas. Štai kodėl džiovinti grybai puikia išsaugo savo maistinę vertę ir išskirtinį aromatą.
Susmulkinti ar sumalti džioviinti grybai - išraiškingas prieskonis. Ruošiant patiekalą vaišių stalui, mirkyti 2 - 3 valandas drungname vandenyje arba piene.
Grybus galima patiekti ir su papildomais skoniais - tuomet jie mirkomi vištienos arba daržovių sultinyje, raudonajame, baltajame arba Porto vyne, o kartais - net konjake.
Duomenys apie juridinį asmenį kaupiami ir saugomi
LR Juridinių asmenų registro Vilniaus filiale.
PVM mokėtojo LT100002730212.
UAB “Girios grybas”
Belmonto g. 30A, LT-01206 Vilnius, Lietuva
Tel.: +370 67022003
Faksas: +370 52481688
El. paštas: giriosgrybas@biuras.lt